MIN STUDIO = KLAR


Foto & Styling: Daniella Witte

Ja, vad säger man när ens stora dröm står klar, klar till att flytta in i där jag sakta men säkert ska utveckla en professionell  framtid inom foto, styling och inredning. Ödmjukast är det TACK det första jag säger och jag säger det till min käraste Fredrik som verkligen kämpat med att få projektet och min stora dröm till att gå i uppfyllelse. Utan honom hade det fortfarande varit ett kallt höloft just nu. Jag är så otroligt tacksam och glad,så glad!!


Foto & Styling: Daniella Witte

Egentligen finns det inte tid till att göra sådana här installationer just nu då vi är i full gång med att få butiken klar till att öppna upp dörrarna nästa helg men jag kunde bara inte låta bli. En väldigt spontan installation med en blandning av loppisfynd och produkter från min egen shop som jag fick till att andas lite advent. Så håll till godo bloggvänner!

Kram Daniella

Ps. För er som planerar att besöka min butik nästa helg kommer det vara ett väldigt fint erbjudande under hela torsdagen + förlängd öppettid. Mer om det på bloggen under veckan! Ds.