NOVEMBER KITCHEN


Foto: Daniella Witte

I dag är det försa dagen i november och dagen har fyllts med kvitton, fakturor som ska bokföras. Inte världens roligaste jobb men inte helt super tråkigt heller. Det känns i bland skönt att vila den kreativa hjärnhalvan lite. Dock kunde jag såklart ändå inte låta bli att ta några bilder i vårt kök under kaffepausen som jag tycker andas väldigt mycket november just nu. De mörka tonerna trivs jag jätte bra med och njuter av lugnet dem ger.
Foto: Daniella Witte

Som ni ser är jag inte rädd för att blanda rostfritt med koppar men det måste ske med en fin balans. Kopparn får absolut inte ta över utan bara ge den där lilla, lilla värmande effekten. Naturfärgade påsar känns alltid rätt och är väldigt användbara. Funderar här på att försöka sätta i en öljett för bättre hållbarhet. Nä nu måste jag fortsätt med min bokföring. Vi ses!