PYSSEL FÖR SJÄLEN


Foto: Daniella Witte 2011

Adventstiden ger mig inte bara fridfull stämning i sinnet den framkallar också själa-intresset för pyssel och skapande i åt ett litet annat håll än det jag alltid annars jobbar med. Nostalgin från när jag var liten kommer fram, då jag satt vid köksbordet med min mamma och klippte tomtar och målade flirtkulor med piprensare som skulle hänga i granen. Nu gör jag i stället sådant med mina egna barn men jag försöker också få till ett och annat pyssel som kanske mer tilltalar den vuxna smaken.


Foto: Daniella Witte 2011

Som de här vackert handarbetade trästjärnorna som jag förra året fyndade billigt på loppis. Med svart sprayfärg fick de ett nytt modernt liv och så valde jag att hänga dem som en vägg dekoration i stället för i våra fönster som man skulle gjort för trettio år sedan. I dag ska jag ge mig ut på en inspirationsrunda, vilket jag inte gjort på väldigt länge, och då kommer jag besöka Erikshjälpen för att sakleta. Jag hoppas där på att bland annat hitta ett nytt DIY-projekt för årets juldekoration.
Silverkottarna på brickan är ett lyxigt komplement och kommer från By Nord som går att köpa i min butik väldigt snart.

Måste passa på att säga att det är så fantastiskt med att se så många läsare här varje dag. 
Tusen tack alla ni!


Kram Daniella