EN JULKRAM



Hallå, God jul, God fortsättning..........och hej igen! Jag vet, det har varit jätte tyst här men i bland måste man bara ta några djupa överlevande andetag, välja bort och rent av totalfokusera på det som pågår i den intensiva jobbperiod som faktiskt varit....... I kväll kan jag pusta ut känna mig nöjd och lycklig över att julen till slut kom och blev av även i år, men mest glad över att ha mina nära och mest kära tätt intill. Vad hade jag varit utan dem tänker jag ofta.


Självaste julafton hade vi här hemma och julens mest efterlängtade dag till ära tillverkade Fredrik  den här vackra ljuskronan i koppar som verkligen satte pricken över det flera meter långa dukade bordet. 
Vet inte om det berodde på ljuskronan men det blev en väldigt trevlig kväll. Så festlig!!

Hoppas ni också har det bra och att ni njuter av julledigheten.

Julkram  från Daniella