JULKLAPPAR SOM VÄRMER!Tänkte i dag ge er några tips på värmande julklappar med tanke på den vinterskrud som hägrar utanför.  Kudden har ni sett innan och det för den verkligen är min personliga favorit. Den har helt enkelt allt som tilltalar mig och har hittills inte gjort någon annan besviken heller. Ett säkert kort kan man säga! I samma tema har jag valt ut den stickade vasen. Ett kul alternativ och en fin detalj att förstärka årstiden med. Till den den satte jag till de bruna ljuslyktorna från House Doctor. Mycket stämning i dom!

Foto: Daniella Witte

Sist men inte minst är Pläden med stort P. Den grovstickade looken gör mig både glad, varm och nära till sömn. Så skön och härlig att jag överväger att behålla en själv............

För er som vill handla i webshopen. Sista leveransen från Inreda Utreda går på tisdag den 18/12.
Ni som vill besöka butiken här i Lomma är varmt välkomna Lör-Sön 11-16. Dessa tider gäller endast fram till jul!

Med värme hoppas jag ni får en fin kväll!

Kram D