GREY SLEEPING

Foto + Styling: Daniella Witte'

Det här är ett jobb från vårt sovrum som jag för ett tag sedan gjorde speciellt för Designporten (som jag ska blogga igen för på söndag) men då jag just nu tampas med tidsomställningen efter vår Thailandsresa styrdes min känsla till att köra bilderna igen som en fin fredagsinspiration här på bloggen. 
Min färgskala i grått är ett säkert kort och med vitt, brunt och lite svart till det känner jag lugn och harmoni vilket här var det viktigaste målet när jag inredde vårt sovrum. Om jag skulle få spetsa till det ännu lite mer hade det optimala varit att öppna upp taket till nock med stora fönster ut mot vår trädgård på baksidan. Än så länge ligger det i facket för framtida projekt men någon gång kommer det bli av och det räcker för mig just nu. 

Sänggaveln + kappan kommer från House Doctor och kan beställas i min shop.http://inredautreda.se

Önskar er en riktigt skön fredag!

/Daniella