PÅ KURS MED LOTTA AGATON


Foto + Styling: Daniella Witte

Välkänd vid det här laget är Lotta Agaton´s populära Inredningsstylistkurs -Master Class- som hon under ett antal terminer hållit för flera talanger inom branschen. Kursen hålls på Beckman´s Akademi i Stockholm och jag har varit på gång och velat vara med i stort sätt varje gång men har tyvärr inte fått tiden att gå i hop samtidigt som företaget gått på högvarv. Mitt stilleben ovan är ett arbetsprov som jag gjorde när jag ansökte till kursen vid ett annat tillfälle men som jag då hoppade av.
NU däremot är tiden äntligen inne för mig. Jag har anmält mig till hennes inspirationskurs som kommer pågå under två helger i April. Detta passar mig perfekt och jag ser väldigt mycket fram emot att till fullo både ge och ta av allt vad dessa kurstillfällen kommer uppfyllas med. -Tjohoo, vad roligt det ska bli!!

/Daniella