FLOWERS IN A WIDE BOWLFoto: Daniella Witte

Det gröna temat fortsätter även i dag och när ni ser bilderna undrar väl ni vad det har tagit åt mig. Färg helt plötsligt, vad betyder det här. Kan berätta att det är så enkelt att även jag behöver färg och är de det jag sukta efter så är den färg jag väljer den växtriket har att erbjuda. 
Ville tipsa er om att istället för att sätta tulpanerna i en traditionell vas i stället låta dem leva sitt eget liv i en vid skål. Skulle egentligen använda en betongskål men hittade inte den så det fick bli en svart enkel salladsskål som jag placerade tre buketter i. Till en början ligger blommorna bara rakt och ser lite felplacerade ut men efter några timmar börjar de leva sitt eget liv och formar sig uppåt på ett väldigt snyggt och lite "halvslarvigt" sätt. Är inte så förtjust i bundna buketter utan fördrar den vilda varianten då den sistnämnda tar för sig på ett helt annat sätt och ger en härligare känsla.

/Daniella