IT`s HIGH TIME


Foto & Styling: Daniella Witte

Tiden är inne och det har den varit allt för länge. En portfolio för Daniella Witte måste skapas och det är verkligen hög tid kan jag känna. Givetvis ska den främst vara till för potentiella kunder men den ska också vara för min egen skull. Känner att jag bara jobbar på utan att riktigt se, på ett snyggt och väl sammansatt sätt vad jag lyckats åstadkomma under den tiden jag nu varit verksam. Min bild av mig själv är lite spretig för tillfället men jag jobbar verkligen med att "strama åt" och hitta fokus samtidigt som min drivkraft är att stå på olika ben och prova nya sätt att jobba på. Hm, ja det är inte lätt alltid. En mentor hade varit fint, en sådan som fångar upp och visar vägen när man står och väljer mellan många....

Hursomhelst kommer ni snart kunna gå in på www.daniellawitte.se där jag kommer samla mina verk:)

/D