TO DARE
Foto: Daniella Witte

I skrivandes stund sitter jag och samlar ihop material till min portfoliosida här på webben som sakta men säkert börjar bli klar. När jag tittar igenom det man lyckats skapa på de dryga 1,5 år jag varit i gång med mitt eget företagande kommer det plötsligt i fatt mig någon slags häftig insikt. En insikt om utveckling, bredd och fokus kring min framtid........... det jag vill komma till är att jag vågat ta steget och provat på, för mig, olika främmande områden som jag varit nyfiken på inom mitt yrke utan att ha någon direkt erfarenhet. Ett av projekten var när jag under ett par timmar med min kamera följde den här levnadsglada flickan i sin lek på en fin plats i Stockholmstrakten. Det resulterade en hel serie bilder i både färg och svart/vit som hennes föräldrar blev väldigt nöjda med. 

Våga!

Kram Daniella