KICKSTART WITH GREEN


Foto & Styling: Daniella Witte

Japp, första blogginlägget efter min så sköna semester går i skönaste grönt! Min älsklingsfärg och energigivare.
I stort sätt alla gröna nyanser går hem hos mig och i ett nytt jobb jag förbereder just nu för Residence magazine kommer också det gröna få ta plats men i ett helt annat uttryck. Hur det blir får ni se i tidningen till våren.
Mycket står för dörren nu, så pass mycket faktiskt så jag inte ens har tid att åka på tur till Stockholm för Formex. Dock har jag redan beställt hem massor av nyheter till butiken som öppnar upp den 29/8. Missa inte!!!

Planerar också en inspirationskurs, "Styling på finaste vis", en kurs som riktar sig till dig som såklart älskar inredning och på egen hand vill lära sig skapa det finaste av det du redan har.......... mer om detta kommer snart.

Kram D