A VERY NICE BATHROOM
Styling: Åsa Dyberg Foto: Marcus Lawett för Ballingslöv

I dag har det verkligen bara snurrat badrum och rekvisita i mitt huvud.... -Jo, jag beger mig till Malmö i morgon bitti och lastar in mig själv och min assistent Annika i en som har beskrivits som en underbar paradvåning med ett helt fantastiskt originalbadrum där vi ska gå loss i ett jobb för Residence Magazine, vilket såklart ska bli världens roligaste.......:)
-Visste att min vän Åsa gjort fina miljöer till Ballingslöv nyligen som Marcus Lawett plåtat och när jag tittade in på sidan precis hade dessa blivit publicerade. Så fina och fastnade speciellt för de här bilderna där Åsa verkligen gjort ett härligt färgval med pasteller och koppar. Och tittar ni extra noga på andra bilden kan ni se att vår kopparljusstake .IU fått en fin plats på skåpet:) Kul!!

Ha en bra start på veckan vänner!!

/Daniella