DARKNESS IS BEAUTIFUL
Foto & Styling: Daniella Witte

Jag kom på i dag att det nu i Oktober var två år sedan jag startade upp min butik. Helt otroligt vad tiden har gått fort samtidigt som det känns länge sedan eftersom det verkligen har hänt hur mycket som helst under dessa två år och resan bara fortsätter. Att det kan öppnas så många dörrar bara av att säga upp sig från sin anställning............Hm, det borde vi passa på att skåla lite för det i helgen när Inreda Utreda har öppet, för ni missar väl inte att besöka butiken i helgen? Kan knappt själv vänta tills öppning i morgon:)

Fram till dess får ni ännu en dos höstinspiration. I dag har jag gått loss på de mörka nyanserna med bara ett fåtal ljusa kontraster. Måste säga att jag tycker det är så snyggt när det mörka tar över. Det blir ett så skönt lugn som tilltalar mig väldigt mycket. Det vita är fint men känns inte lika upplyftande när jag jobbar med det. Vet inte varför men så är det bara.........kanske är det dagsformen, vem vet?!

Fin dag till er!

 /Daniella