MY BATHROOM FOR SKÖNA HEMFoto & Styling: Daniella Witte

Nu kan ni inspireras av mitt badrum i senaste magasinet av Sköna Hem. Ett jobb jag gjorde för tidningen tidigare i år och rubriken blev "Vitt ala Witte" vilket var fyndigt tycker jag. Jag har dock inte så här vitt i resten av mitt hem men just här gör det sig så bra. Det är det första rummet vi möts av på morgonen och ljuset här ger verkligen en energi som känns hela dagen. Ljusterapi kan man också kalla det. 
Den tidlösa mosaiken från Rojon kakel, som är i marmor känner jag att jag aldrig kommer tröttna på då vi  även kört på den i vårt förra hus och det säger en hel del. Jag ledsnar annars ganska lätt...;)
Mer om lösningarna i vårt badrum här hemma kan ni alltså läsa om i nya Sköna Hem som kommer ut i butik den 10:e Oktober.

/Daniella