3 GIFTS
Photo: Daniella Witte

Tillfälligt tillbakalutad i en timmes egentid väljer jag att dela med mig av de tre julklappar som jag verkligen njutit av i den för övrigt väldigt stämningsfulla julvecka som varit. 
Grönt gillar jag , det vet ni och lökar med mossa i snygga utföranden är alltid lika uppskattat. 
Länge har jag trånat efter högtalare med riktigt bra ljud och det har verkligen min nya Marshall kunnat leverera i jul. Och ni som flitigt läser olika inrednings-bloggar har kanske inte undgått att jag fått min inglasade veranda ommålad som en julklapp från min käraste. Jo, jo och efter en jätte mysig frukost med Sofie, Jannice, Anna och Susann var spridningen kring det ett faktum, och som den här tjejen överraskande också snappade upp. Tack ska ni ha!
Hur som helst är jag supernöjd med resultatet och mysfaktorn i det nu mörkgrå rummet har verkligen satt sin egen nivå här i huset. Fortfarande är där såklart lite jag vill fixa och det är främst ett nytt matbord med några snygg-sköna stolar till. Har letat ganska länge men har ännu inte hittat det jag söker....... tror det slutar med att en snickare får stå till tjänst under 2014!! 

Kram Daniella