A HEALTHY DECISION IS TAKENJag är inte med så här på bloggen allt för ofta men i bland händer det. Den här bilden tog jag speciellt till det helt sprillans nya reportaget,  jag gjort exklusivt av mitt hem, för nästa utgåvan magasinet Femina. En tidning jag håller varmt om hjärtat eftersom jag läst det frekvent sedan tonåring då min mamma prenumererade men som jag sedan följt upp i vuxen ålder till min förtjusning. Mode, mat och inredning i en sammanhängande skön glans, perfekt!

Mina framtidsplaner har på ett sätt fått formas nu under julledigheten och min största nöt att knäcka har varit var jag ska hitta tid. Tiden räcker inte till i allt jag hittills byggt upp i företaget och eftersom jag sätter familjen främst i detta så har jag i tidigt stadium bestämt att min arbetsdag absolut ska sluta senast klockan fyra de flesta av dagar. Problemet är min vilja att skapa och förverkliga mina idéer är så stark så jag , dock med god planering, verkligen maxar dagarna med jobb. Det har knappt funnits tid för en enda lunchpaus vilket verkligen inte är sunt för mig.

Efter mycket reflektion och magkänsla har jag därför tagit beslutet att inte ha öppet i min butik sista helgen varje månad som jag hittills haft. Den tid jag lagt på förberedelser innan och den tid av trötthet jag haft veckan efter kommer jag nu i stället fördela på fler sköna stunder med familjen och roliga jobb till både magasin och företag. Det som jag brinner för mest!
Webshoppen kommer givetvis rulla på som vanligt och kanske t.o.m bli ännu bättre:)

Med det så hälsar jag 2014 mer än varmt välkommet!!

/Daniella