SHADES OF BLUE

Dimore Studio_blue 4.jpg
Dimore studio 3.jpg
Demore Studio_blue 5.jpg
Photo via

Photo via

Söndag, och nästa veckas uppdrag börjar smyga sig på i en del av hjärnan. Inspiration behövs och den har jag bestämt mig för att hämta hem när jag är som mest avslappad och då också mest öppen för något annat. Sista dagen på helgen är för mig den bästa för det.

I dag fastnade jag för Dimore Studio och deras sköna stil. Internationella influenser är alltid intressanta och jag känner mig verkligen mogen för att ta in dem ännu mer i mitt eget hem men även i mina jobb. Nordic + en dos mustig sydeuropeisk stil, som här i toner av blått. Mixen kan väl bara bli bra, eller hur känner ni. Är ni mogna för att ta in nedtonade men kraftiga färger i era hem?

Jag gillar i alla fall det skarpt!!

/Daniella