INSTAGRAM #STYLINGCOMPETITION

Stylingcompetition_DW (1 av 1).jpg
Stylingcompetition_DW (2 av 1).jpg

Som många av er kanske redan vet är det vid sidan om bloggen full aktivitet även på Instagram där jag lägger upp inspiration från vardagen och stunden. Här flaggar jag också för nya blogginlägg som är lätt att länka sig vidare till.

För ett tag sedan drog en av mina favoritstylister igång hashtaggen #stylingcompetition tillsammans med hennes begåvade assistent där de befinner sig på jobb för Herman Miller i USA. Spridningen blev snabbt ett faktum och några timmar därefter var även kompisen och så duktiga designern Therese Sennerholt med. Therese är en väldigt varmhjärtad person och tar mer än gärna med sig många under sin arm så därför blev det att jag, ett gäng andra stylister och kreativa förmågor också följde med i detta flöde. Kul och prestigelöst vilket jag tycker är superroligt!

Bilderna visar mina första tre bilder till #stylingcompetition. Den första från vår renovering på ovanvåningen, den andra min kärlek till de vackra grå tonerna och den sista visar min stora inspiration till naturen. Om du inte har instagram är det hög tid att skaffa det. Det händer mycket kul för alla inredningsnördar därute:)

Mitt Instagram-flöde hittar du under namnet "Daniellawitte"

Daniella