En varm kväll att minnas med Diadonna & Kaltbach i Studio Witte!

När stämningen tar oss i en stor varm kram och där alla inblandade drabbas av en energi fylld av glädje, njut och tacksamhet. Så kan jag beskriva min upplevelse av kvällen som Diadonna och Kaltbach bjöd in till i min Studio Witte.

Den magiska osten från Kaltbach var ju den som stod som huvudtema för kvällen men med Dianas (Diadonnas) fingertopskänsla för både mat och vin så fick vi njuta av en finstämmig symfoni som fick smaklökarna att både sjunga och dansa. OMG så himmelskt gott!

Jag är så glad och tacksam över att de valde att ha eventet i Studio Witte och att jag fick uppdraget att skapa dukning och stämning till rummet.

Min fina vän och stjärnan Diadonna med marknadschefen från Kaltbach som tagit sig hela vägen från Holland för att uppleva denna kväll. Ett samarbete som vi alla nog långa vägar kunde känna genuiniteten i.

Vad är ett lyckat samarbete då? För mig handlar det såklart om en stark vilja och kompetens, tydliga mål och förväntningar, en ömsesidig respekt och tillit och framförallt en klar kommunikation och ett härligt engagemang från båda parter……. när allt infinner sig kan det nog bara bli ett lyckat och hållbart koncept tror jag. Om jag får sia om framtiden kommer vi troligtvis få se fler fina samarbeten mellan Diana och Kaltbach.

Kaltbachs ostar vi fick äta av var de som heter Creamy, Gold och den med tryffel. Otroligt goda hela bunten. Till var och en sort fick vi dricka vin till som Diana provat ut helt perfekt. Hon studerar just nu till sommelier så hennes kunskaper inom detta ämne ska bli fortsatt fint att följa.

Festligt, glittrigt och med en stor dos värme som alla så fint bidrog till! På bilderna ser ni: Diadonna, Lina, Mrs Lindh, Ida, Anna-Malin, Cattie, Sara, Johanna och Kristin.

Maten stod Matverkstaden i Kirseberg för. Otrolig och kan varmt rekommenderas!

Att få sitta runt ett bord och samtala tillsammans med fantastiska kreativa människor som både hängt med sedan jag startade min resa, men också nya bekantskaper är ju grejen. Det är det här vi behöver sträva åt mer känner jag. Att hitta en balans mellan det digitala umgänget och att faktiskt på riktigt träffas. Jag blir så inspirerad av bara tanken på så mycket inspiration, styrka och glädje vi på detta sätt ger varandra.

Både Kristin och Hanna har jag känt, följt och stöttat varandra sedan länge och det betyder så mycket när vi ses. De senaste åren har det inte blivit så mycket pga pandemi och studier men när vi väl ses känns det alltid som i går.

Alla dessa magiska bilder från kvällen är tagna av Claudia på den Lilla Fotobyrån !

Tack för en underbar kväll till alla inblandade. Jag hoppas att ni också fått känna och inspireras av stämningen i bilderna. Önskar att jag någongång kunde få bjuda in er alla till en liknande kväll :)

Kram D