Two weeks later

Tänk att en semester fylld av det mest enkla leverne tillsammans med de som betyder mest och med en stor dos sol dagtid följt av 10 timmars sömn nattetid kan göra sådan fin inverkan på kropp och själ.

IMG_8413.JPEG
IMG_8702.JPEG

Två veckor senare efter att dessa bilder togs för att dokumentera det första doppet i sköna Italien, känner jag en längtan hem till vår katt, trädgård och den egna sängen. Där fortsätter vi vår semester med ett litet avbrott för några arbetsdagar på halvfart då jag kommer städa upp och planera för nystarten i Augusti. Ser verkligen fram emot hösten och allt spännande som den kommer innebära.

 Men innan dess tar jag bara en dag i taget och ska göra mitt bästa för att fylla dem med det vackra i livet som gör gott för både kropp och själ.

 

Vi ses! /D