PERSONLIGT MED G.A.D PÅ GOTLAND


I betalt samarbete med G.A.D furniture


Flera av er som följer mig på Instagram har säkert inte missat att jag varit på Gotland i sommar. Jo, denna underbara plats fick jag och min familj äntligen chansen att besöka för första gången i vårt liv. Det, tack vare möbelproducenter G.A.D som gav mig uppdraget att plåta för dem under vår vistelse på ön. 

G.A.D firar i år 20 år av gediget hantverk och möbeltillverkning på Gotland!

IMG_0044.JPEG
3 GAD_Fole (kopia).jpg

Jag fick fria händer och föreslog att ta med mig deras nyhet och supersnygga stol Fole i bilen för att under veckan ge den några välförtjänta miljöer att stoltsera i på bild. Ovan ser ni en plats uppe vid magiska Furillen. Älskar färgkombinationerna här som verkligen är unikt för Gotland. Fler av dem bilderna visar jag en annan dag.

Tycker extra mycket om samarbeten som också blir personliga och fördjupar relationer. Både jag och min man har efter veckan på Gotland lärt känna både Kristian och hans fru Emelie och det klickade riktigt bra. Vilken bonus det är när det blir så!! 

1 GAD_hem.jpg

Hela familjen fick komma hem till deras vackra hus på fika och där fanns det ingen tvekan om att det var grundaren till G.A.D vi var hemma hos. Så underbart kreativt och levande på alla sätt!

2 GAD_hem.jpg

Alla möbler från G.A.D är tillverkade i det finaste trä som blandas upp med Gotländsk kalksten, läder och ull i en skön kombination.  Gillar speciellt stolen Fole som jag funderar på att beställa i en svartbrun bets med ljust läder till min studio. För alla deras möbler går att få i precis den färg eller bets som man önskar.

7 GAD_hem.jpg
3 GAD_hem.jpg
6 GAD_hem.jpg

Vitrinskåpet på höga ben, som designades av Kristian för väldigt många år sedan efter det att hans fru Emelie efterfrågat ett, är också en sådan favorit som jag lätt kunnat tänkt mig där hemma. Tänk er två i mörkbetsat ek bredvid varandra. Så snyggt!

 

Fler bilder från vår magiska veckan på Gotland kommer snart. Där är så många!! 

Kram Daniella