Nu är det jul igen!

 Jul igen och så här dan före dan, före dopparedagen reflekterar jag under min promenad i solnedgången över hur brutalt ärlig julen är mot oss. Om vi inte flytt från den vilket vissa väljer att göra så är det under den här helgen vi till ytterlighet framkallar den innersta glädjen och kärleken men också sorgen och de jobbiga minnena eller familjerelationerna…..

Studion_matbord_julfika.jpeg
Whitagram-Image.jpeg

De sanna, och i vissa fall smärtsamma tankar och känslor som vi kanske annars förtränger under resten av året, bubblar nu upp som het knäck till ytan och blir antingen på tok för hård att bita i eller så blir de bara underbart njutfulla med en smak som är bättre än alla andra dagar på året.

Oavsett vilka känslor julen för med sig så tänker jag att det ju är ett ypperligt tillfälle att ta till sig dem, och med respekt till sig själv göra någonting av dem innan nästa jul. Förädla, bearbeta eller kanske handlar det bara om att acceptera istället för att fly ifrån dem igen!

Daniella Witte_Julgran 2019.jpeg

Här hemma står nu granen klädd och lyser upp vårt vardagsrum dag som natt. Det här rummet är verkligen sitt bästa jag så här års. Där är annars en känsla av att där fattas något. Tror det är en eldstad. Kanske får vi råd och tid att bygga en skorsten och installera en sådan till nästa år.

Whitagram-Image.jpeg

Blev så glad när jag i dag såg det här vackra stilleben av @bythun där ”min vas” passade in så himla bra. Kollektionen STAM som jag gjorde för Lindform är helt klart en extra fin höjdpunkt under mina arbetsprestationer 2019 och som jag är väldigt stolt över.

IMG_1925.jpeg

Sovrummets gröna väggar brukar alltid mötas upp av ljusa sängkläder men de ekologiska sängkläderna i en härligt smutsgul ton gjorde det sådär varmt och extra mysigt som man vill ha det nu. Älskar btw att tillföra nyanser som har den där mjuka gula tonen…..

Med lite djupa tankar från hjärtat och några materiella ting att vila ögonen på önskar jag er en fortsatt härlig fjärde advent!

/Daniella