Måndags-feeling delux med Midnatt

Sovit har jag gjort med besked den här helgen. I bland sköljs jag över av en trötthet som brukar hålla i sig några dagar och då är det bara att acceptera, sova och sova……. Undrar vad det egentligen är som gör att jag blir sådär nästan sjukligt trött?

MIDNATT_EMMA-ELWIN_MIKAEL-LUNDBLAD_20191004_0034-683x1024.jpg

I dag på bloggen härlig vardagsglädje i min smak och bilderna utstrålar en skön förlängning på helgen. Måndags-feeling delux!

Midnatt som producerar vackert enkla och ekologiska sängkläder och har som styrka att paketera sitt varumärke väl och då självklart i samarbete med duktiga fotografer och stylister. Det får dem att sticka ut ur mängden!

MIDNATT_EMMA-ELWIN_MIKAEL-LUNDBLAD_20191004_0235-1.jpg
MIDNATT_EMMA-ELWIN_MIKAEL-LUNDBLAD_20191004_0185-705x1024.jpg
Foto | Mikael Lundblad

Foto | Mikael Lundblad

Här gör Midnatt ett fint samarbete med skribenten Emma Elwin som grundat modemagasinet We make it last. Härligt och inspirerande med sådana här storys tycker jag.

Inte riktigt så här gött har jag det i dag. Högen med kvitton och fakturor har motigt stått i fokus och för mig är det nu viktigt att så gott jag kan uppnå flow i det jag gör. Att inte låta sig bli störd eller tillåta sociala medier, mail och telefon få mig att byta fokus är en utmaning men med en medvetenhet kring det så går det väldigt bra.

Njut av måndagen!

/Daniella