5 frågor att dela med mig av | För en harmonisk livsstämning

Hoppas ni mår bra och har fått en fin start på det nya året?! Vill i dag dela med mig av 5 vägledande frågor jag fick till mig i en meditation. Bilderna är från mitt eget arkiv men också från ett inspirerande projekt Norm Architects nyligen gjort tillsammans med den japanska trä-möbelproducenten Karimoku.

Whitagram-Image.jpeg

Att göra något av betydelse! Vad betyder på riktigt något för mig?

IMG_1940.jpeg
Whitagram-Image.jpeg

Att skapa! Vad vill jag skapa som ger energi till mitt liv i dag eller för resten av det här året?

7522868096_IMGL3978.jpeg

Att släppa! Vad vill jag släppa taget om för att istället rikta ljuset på något som utvecklar, eller kanske släppa bara för att ge mig själv ett välbehövligt och lyxigt tomrum?

Whitagram-Image.jpeg
Whitagram-Image.jpeg

Att förstå! Finns där en förståelse som skulle kunna stärkas till något som nästan liknar en förlåtelse? Kanske för ro i sinnet.

7516769136_IMGL2918.jpeg
Whitagram-Image.jpeg

Att vara tacksam! Vad är jag tacksam för och hur värdesätter jag tacksamheten? Kanske är detta en reflektion till om jag verkligen behöver mer än det jag redan har.

Frågorna är inget nytt och väldigt enkla men får en stor betydelse om man ställer de till sig själv vid upprepade tillfällen. Som i en meditation eller att bara skriva till sig själv varje dag. Den positiva effekten av att svara på frågorna är för det egna välbefinnande mycket givande.

Kram till er!