Go with the flow, och kraften med god självkänsla!

God kväll kära ni! Hoppas helgen varit bra.
Här har det varit sista dagen på sportlovet och trots att både jag och Fredrik jobbat hela veckan när barnen varit lediga så har det i kväll känts lite lovigt minsann. Bra betyg på helgen, inte sant!

Whitagram-Image.jpeg

Bilden ovan är från dagens nystädade vardagsrum och då med den nya soffklädseln till vår gamla Ire-soffa som nog är världens skönaste…..

IMG_3491.jpeg


Var ju hela veckan i Borås för kul jobb med Jotex. Resultatet av det kommer först v.11. Det ger verkligen så mycket flow och näring att jobba i härliga team. Tänk att jag i många år gått med ett ganska bra självförtroende men en så pass dålig självkänsla att jag istället hellre gjort jobbet helt själv pga att jag inte trott jag var tillräckligt bra. Galet när jag tänker på det nu. Ofta ett jobb som annars brukar kräva 2-3 personer gjorde jag helt själv till färdig produkt. Lärde mig mycket dock men Inte konstigt utmattningssymptomen flåsat mig i nacken så många gånger…... Att jobba med sin egen självkänsla ger en färskvara som måste fyllas på varje vecka vilket jag lärt mig göra. Det ger mig flow och med det också resultat som jag gillar.

Adjustments.jpeg

Och flow i det grå vintervädret är det väl ingen som missat. I dag såg det så här mörkt ut mitt på dagen här hemma. Det är vid sådana här tider på året jag uppskattar mitt hem extra mycket och då jag verkligen ser värdet i att skapa ett hem som omfamnar en på ett sätt som inte handlar om ”att ha den senaste prylen” om ni förstår vad jag menar?! Och just det här, i en mer fördjupande mening ska jag faktiskt prata om under vår dag den 9/5 då den inre hälsan och den visuellt välbefinnande miljön får gå hand i hand till ett mer skönt och välbalanserat liv. Längtar så!!

Adjustments.jpeg

Vädermässigt kommer dock ljuset då och då. Som i fredags nr jag var ute i studion och jobbade. Här morgonljuset från österfönsterna. Älskar den här lokalen just för sitt själsliga lugn och ljus!

IMG_3435.jpeg

Här i eftermiddagsljus.
Ja, vi skapade verkligen den här studion som om vi själva skulle flytta in här. Det fattas liksom bara sovrum :)

Veckan som kommer ger mig tillfälle att umgås lite mer med min familj och att få ”spaca ut” lite. Känna av, och meditera mer frekvent. Ser fram emot det!

Och att skriva mer här på bloggen såklart!!

See you! /D