Tvättstugans nya design & lyxiga egenskaper!

Blogginlägg i betalt samarbete med Whirlpool


Någon av er, som precis som jag, också dras med en kaosartad tvättstuga därhemma?

 Är i dag så glad för detta fina samarbete med världskända vitvaru-tillverkaren Whirlpool, som i detta väldigt passande gett mig anledningen att skapa en snyggt modern tvättstuga med den senaste teknologin som gör att det inte spelar någon roll om man glömmer bort att tömma maskinen direkt, vilket garanterat kommer ge mig en lyx i vardagen.

1 Whirlpool hos Daniella Witte_LU.jpg

Visst ser det trevligt ut? Den här tvättmaskinen och torktumlaren har inte bara en superfin design, de besitter också lyxiga egenskapen Whirlpool FreshCare+ som ger oss möjligheten att låta en färdig tvätt ligga kvar i maskinen i upp till sex timmar, och då ändå behålla den precis lika fräsch och väldoftande som om den precis var nytvättad. Som om det inte var nog har de också funktionen Whirlpool 6th Sense som hjälper till att göra automatiska inställningar med hjälp av smarta sensorer. Allt detta i dessa maskiner som i mitt fall tidigare ofta glömts bort när vardagen rusat på. -Jag menar hur många gånger har man inte fått köra igång maskinen igen bara för att tvätten luktat unket eftersom den legat kvar för länge. -Alltså, vilken miljöbov jag varit där!

Nu blir det ändring för både planeten och den egna tiden med hjälp av detta. Känns himla fint och bra på så många sätt!

4 Whirlpool hos Daniella Witte_LU.jpg
3 Whirlpool hos Daniella Witte_LU.jpg

 Känslan att ha en fin och fungerande tvättstuga som är utrustad med maskiner som verkligen underlättar känns så grymt bra. Att alltid göra hållbara val till mig själv och hemmet har blivit en otroligt viktig del och plikt i livet. Valet att låta Whirlpools effektiva tvättmaskin och torktumlare få en plats i vår tvättstuga kändes därför helt rätt eftersom de uppfyllde bra miljökrav och innehöll lyxen av de tekniska hjälpmedel som vi behövde. Nu kommer vi både spara en massa stress och tid samtidigt som vi bidrar till ett mycket mer miljövänligt tvätt-beteende.

2 Whirlpool hos Daniella Witte_LU.jpg

Detta var fint ett samarbete med Whirlpool och dess smarta tvättmaskin och torktumlare som finns att köpa hos Elon.

Njut av dagen! 

/Daniella


Blogginlägg i betalt samarbete med Whirlpool