Kollektion ASPVIK för Jotex | Må-bra-möbler av Andreas Martin Löf

Den genuina känslan av svenskt modernt hantverk i både material och form smashade bokstavligt talat mig med sin skönhet. En arkitekt jag sett upp till länge har gjort det igen. Mitt i prick så rätt, och troligen med förmågan att få fler än mig personligen att känna en riktigt skön må-bra-känsla…..

Andreas Martin Löf arkitekter har skapat en förträffligt förtjusande kollektion för Jotex som ger oss en entrébiljett in i den nya eran av framtida designsamarbeten.

public.jpeg

Kollektionen ASPVIK är tillverkade i svenskt Fsc-certifierat furvirke som behandlats med en mörkbrun bets för den rätta finishen. Älskar fåtöljen med ditt avslut som gör att den lika mycket är en fröjd för ögat på baksidan som framsidan.

Alltså den där solosängen!

I mitt yrke som inredningsdesigner letar jag så här års flitigt efter de perfekta utemöblerna….. Det finns enligt mig klart en brist på nytänkande utbud från de nordiska producenterna. Konsumenten har flera nya behov att fylla i takt med att vi skapar nya generationens utomhusmiljöer.

Den här kollektionen får mig att må så bra i hjärtat då den visar hur snygga och så genuint hållbara möbler det går att skapa med de beundransvärda tillgångar av både material och duktiga formgivare som vi har i vårt vackra land.

Hurra för Jotex som tog initiativet till detta genialiska samarbete med en av landets bästa arkitekter!

/Daniella