I dag i vardagsrummet

Sedan vi kom hem från semestern har jet-lagen drabbat hela familjen och allt har varit lite snurrigt. Vi somnar kl 19 och vaknar kl 03. Det är sannerligen baksidan med att åka till paradis som Thailand. Trots det har jag kommit igång med jobbet. Flera saker händer samtidigt och först ut är det här som väldigt snart har sin release.

I pauserna bland mail och telefonsamtal har jag tagit hand om vårt hem. Något som jag vill ge mer tid till under 2018. Fler bilder till bloggen vill jag också prioritera så jag hoppas att även ni ska uppskatta det.

I dag har jag hängt i vardagsrummet som faktiskt börjar bli ganska mysigt sedan vi lade in en ny matta. Neutrala färger som ger utrymme för en och annan accentkulör när jag känner för det.

På soffbordet med sandfärgad marmorskiva fick vasen fyllas med ett par körsbärskvistar som knoppar sig fint. Där ligger även strandfynd från Thailand och boken jag fick i julklapp av den här grymma kvinnan.

Runt soffbordet står mindre bord som gör gruppen mycket mer flexibel. Fåtöljerna har hängt med i många år och är Ikeas gamla Karlanda som jag klätt om med klädslar från Bemz. Har varit på väg att byta ut dessa 100 gånger men de funkar bra och är så sköna så de får helt enkelt stanna kvar.

Foto | Daniella Witte

Så där glad var jag när jag pratade med min vän och bloggkollega Diana. Hon ringde mig ända från Teneriffa och vi smidde inspirerande planer för våren. Kul!

Nu kommer barnen hem från skolan så nu får jag allt lägga datorn åt sidan.

Ha en fin kväll!

/D