JIMSCH | URBAN WINTER GARDEN

Det närmar sig Formex och nyheterna i inredningsvärlden börjar svämma över i mailboxen. En nyhet som har sin premiär just på Formex är Jimmy Schönning`s designsamarbete med Interstil. Hans kollektion heter JIMSCH -Urban Winter garden och är framtagna med en tydlig koppling till Jimmys ödmjuka person och jordnära stil. Jag fick förfrågan om att på mitt sätt tolka ett urval av hans produkter i en serie bilder. Superkul såklart!! :)  Här får ni ett smakprov.

1_DW_JIMSCH_STOL_LU3_DW_JIMSCH_Glasvas_LU

WOW, sa jag när jag för första gången fick se den helt fantastiska stolen i rotting. Den är helt klart en favorit och som ett inrednings-smycke med sina klockrena linjer och proportioner. Två andra guldkorn är glasvasen på ett nätt och stilrent stålstativ. Tycker att den i sin enkelhet är strålande och finns dessutom i en ännu större storlek om man har gott om plats.

Det massiva trähuvudet måste jag bara beställa så fort jag får möjlighet. Underbart coolt!!

4_DW_JIMSCH_Dukat bord_LU5_DW_JIMSCH_Dukat bord detalj_LU

Foto | Daniella Witte för JIMSCH

Det dukade bordet består av tallrikar, skålar och bestick i rustik form. Matt svart möter det naturfärgade med en lagom ojämn kant.

Ja, det här var som sagt ett litet smakprov av mitt samarbete med JIMSCH och vad Jimmy kommer visa upp på Formex den 24-27 augusti. Ni hittar kollektionen i hall A monter 20.20.

 

/D