Min julgran | Med eller utan stjärna?

Som jag lovade er skulle granen vara klädd och klar för fotografering i dag. Jag hann med nöd och näppe innan det blev för mörkt. Ja det blev faktiskt så stressigt att jag både glömde stjärnan och dammsuga golvet ;) julgranjulgran 3julgran 2Foto | Daniella Witte

Vår gran har i år fått både nya och gamla dekorationer i sig. De mörkgröna glaskulorna har vi säkert haft med de tio senaste åren liksom spiralerna i samma material. Köpte dem på Ikea på den tiden jag jobbade där och gillar dem massor fortfarande vilket är kul. De vita papphängena är däremot nya. De kommer från House Doctor och har egentligen en liten pärldekoration hängande längst ner men den tog jag bort då jag föredrar det enkla och rena.

Så var det ju stjärnan då, ja den får nog komma på efterkälken. Om det blir någon stjärna överhuvudtaget, tycker det är rätt fint utan, vad tycker ni?

Sen kan jag nog kanske tänka mig en gardin bakom granen där till höger..... Ja, vi får se vad som hinns med. En sak är säker i alla fall och det är att det garanterat blir jul ändå:)

 

Ha en fin kväll!

Kram D