Mjuka kontraster i 50-talshuset

Första dagen efter semestern känns faktiskt riktigt bra. Jag ser nu fram emot en spännande höst med nya projekt i pipen. Alltid lika härligt med nystart :) Vi  kör igång veckan med ett något försenat "Veckans interiör". Brukar ju köra det på Söndagar men i går kom annat emellan så håll till godo med två stycken den här veckan i stället.

Det finns en radhuslänga här i Lomma som jag fascinerats av ända sedan jag flyttade till byn. Ja, det är något speciellt med den höga 50-tals arkitektruren med de djupa och långsmala trädgårdarna. Tidigare i år fick jag kontakt med Christine och Eric som bor i ett av dem ljuvliga husen och vi bestämde då att jag skulle få göra ett "hemma hos".

DW Ö Almgatan _vardagsrum_liggande_blogg

 

DW_Ö Almgatan _vardagsrum_matplats_detalj_blogg

 

DW_Ö Almgatan _kok_blogg

 

DW_ Ö Almgatan _kök_matplats_blogg

 

DW_ Ö Almgatan _trappa_blogg

 

DW_Ö Almgatan _sovrum_stående_blogg

 

DW_ Ö Almgatan _sovrum_detalj_stol_blogg

 

DW Ö Almgatan _barnrum_blogg

 

DW_Ö Almgatan _fönsterdetalj_blogg

DW_ Ö Almgatan _hall_pinnstol_blogg

 

DW_ Ö Almgatan _huset_blogg

 

DW_ Ö Almgatan _hall_blogg

Foto & Styling | Daniella Witte

Det är inget snack om att Christine besitter ett stort inredningsintresse. Allt känns så genomtänkt och den mjuka färgskalan går som en härlig tråd genom vartenda rum.

Hemtrevligheten (som jag tycker är viktigast av allt ) var verkligen fulländad och min känsla när jag var där var att man bara ville stanna kvar i den mysiga stämningen som både familjen och hemmet förmedlade.

 

/D