Veckans höjdare

Hej på er! Hoppas helgen har varit strålande. Samtidigt som jag inspirerats och fyllt på min kreativa sida med massor av ny kunskap den här veckan, har det släppts en hel del spännande nyheter inom inredningsvärlden.

Här kommer mina höjdare:

Höst_Oktober

Oktober!! Hösten är här och det är en riktigt härlig årstid vi går till mötes. Djupa färger, stickat, varma drycker och tända ljus. För att inte tala om att naturens skepnad går in i en helt magisk fas. JAG passar på att njuta allt vad jag kan nu!

green_home_book_myynti_lowres-700x800

Gröna växter är för mig ett måste i ett hem och dom har aldrig varit så populära som de är nu. Kolla in min senaste tolkning i temat här!

Finska stylisten Susanna Vento kom på den genialiska idén att skapa en bok om konsten att inreda med våra gröna vänner........  Den måste man ju köpa!! Läs mer om idéerna bakom boken här.

Lotta Agaton_Patriam

Stylisten och inredaren Lotta Agaton har vunnit äran att lägga sin smakfulla hand på ett exklusivt byggprojekt som Patriam står bakom. På Östermalm i Stockholm kommer 17 unika lägenheter byggas. Lotta har varit med i tidigt skede och har därmed fått vara med att bestämma allt från materialval till vart väggarna ska målas grå eller vita....... Jag ser fram emot att få se resultatet när de står klara.  Läs mer om det intressanta projektet här!

BT_SoftFeelings_4618_Sense_1_048-1

Bordstapeter skickade i veckan ut ett presskit för sin nya tapetkollektion "Soft feelings". Bakom de superfina och handmålade mönstren står ingen mindre än Emma von Brömssen.

Samma firma har också gjort ett lyckat samarbete med mina, alltid så inspirerande bloggkollegor Kristin och Johanna. Missa inte att kolla in det här!!

13-1

Jag går ofta igång på de lite mindre boendena. Den här veckan tipsade Ulrika om den här mysiga lägenheten. Gillade speciellt de varma accentfärgerna som återkom här och var.

hhhjjjjjjjmatlllllin-2-1000x1390

Sist men inte minst får ni inte missa att Sofia med underbara bloggen Mokkasin flyttat tillbaka till en egen adress. Ni hittar hennes magiska värld här numera!!

Kram D