Veckans stilleben | Blickfång i köket

Ni som följer @daniellawitte på Instagram har sett en skymt av att det sker lite förändringar i mina lokaler. Ett litet kök har bl.a nyligen byggts och härom dagen målade Maria ett par väggar mörkgrå (S- 8500N). För varje dag tar vi ett steg framåt till ett färdigt resultat och dag fick jag till ett litet stilleben i mitt nya kök. Veckans stilleben - yard_etc i koket1Veckans stilleben - yard_etc i koket 3 (kopia)Veckans stilleben - yard_etc i koket 2Foto | Daniella Witte

Det rena och enkla passar bäst i miljön här som faktiskt är ett gammalt charmigt stall. Grönt är en del av all inredning jag gör och här gör det sig extra bra mot trä och det svart och vita.

Jag fick äran att prova på en helt underbar ny svensk handvårdserie som heter YARD ETC. Den är speciellt framtagen till "trädgårdsfolket" som gillar att ta i med sina bara händer………. Läs mer om YARD ETC här. Efter att ha testat de fräscha produkterna i en hel vecka blir mitt betyg VÄL GODKÄND. Jag gillade dem så mycket så att jag kommer ta hem in dem i min shop lagom till trädgårdssäsongen kör igång. Sen ska jag inte sticka under stolen med att de dessutom gör sig väldigt bra rent utseendemässigt i min miljö här på gården ;)

Köptips: Skärbrädan i mörkt trä kommer från Broste. Tvåfärgad kruka, Serax. Träbestick, Olsson & Jensen. Glasburk med korklock, Louise Roe. Stickad linnehandduk, Brave production. Köket är från ikea.

/Daniella