Blickfång för ro och harmoni

Jag fastnar i att ge min inredning mjuka övergångar och med bara enstaka hårda kontraster. Detta för att skapa ett flow och en harmoni som ger mitt sinne ro. Varför det? Jo, för det är precis det jag önskar av mitt hem när jag är ledig och vill finna avkoppling. 

Foto | Daniella Witte

Foto | Daniella Witte

Jag är på väg att forma om här hemma och min inredning ton-i-ton skapar jag dominerande med möbler tillverkade i sten, gediget trä som går i samma ton som våra golv. Ull, bomull och lin är textilerna gjorda av och detaljerna är som vackrast som klarglas, keramik, rå metall, gjutjärn, sten eller massivt trä. Allt i närliggande nyanser. Naturens tillgångar i sin renaste form helt enkelt. Mina möbler är en mix mellan gammalt och nytt. Alltid den mest personliga kombinationen. 

/Daniella