"A love story by Daniella Witte"

Ett av de roligaste uppdragen jag fick äran att göra förra året var för Ellos home.  Ett arbete där jag ganska fritt fick använda min kreativitet, erfarenhet och kompetens fullt ut.

IMG_1939.JPG

A love story by Daniella Witte​ ​heter hela den kampanj som Ellos kommer köra i både både bild och rörligt material nu under ett par veckor. En superkick inför våren men framförallt en rosa dröm som jag fick designa från en grundidé skapad av Art Director Lena Wilhelmsson och som så duktiga Anders Junger​mark fotograferade och filmade. Vilket dreamteam vi var!

Det var verkligen roligt att spela in film. Något jag konstigt nog känner mig väldigt bekväm med. Så kul bara!

IMG_1954.JPG

Ellos har gjort en medveten satsning i att lyfta starka kvinnliga personligheter i olika kampanjer. Till jul fick exempelvis Anja och Filippa vara med. Att de valt mig till en del av detta ​är nog den största äran jag fått på länge. 

IMG_1942.JPG
IMG_1956.JPG
IMG_1943.JPG

Foto | Anders Jungermark

 Min inredning är framförallt skapad med fokus på hur man faktiskt kan blanda olika mönster, material och former till en lugn mjuk och omfamnande inredning. Att ta in naturen för att skapa personlighet och hur mycket ljuset betyder för både oss och den miljö vi lever i. Ett sätt att ge sig själv en plats för välbefinnande och reflektion.

Kika gärna på hela kampanjen här! Hoppas ni ska gilla :)

Kram D.