Studio Witte | Sustainable interior design

Min kreativa studio är härmed utbyggd till en magisk plats där mitt framtida skapande vilket kommer ge mig nya möjligheter till mitt arbete som Inredare, fotograf och inspiratör.

Vägg i vägg med mitt kontor har en renovering på 220 kvm gått snabbt men mycket varsamt och genomtänkt framåt.

IMG_2270.JPEG

Fokus har varit på hållbarhet och återbruk. Säckaskurade (ett uråldrigt sätt att putsa väggar på) tegelväggar i en varmgrå ton har satt grundkänslan till interiören och köket exempelvis som är vårt gamla Ikea-kök och som vi givit en ny kulör samt nya detaljer till, vilket har gett det en helt ny känsla och karaktär. Hela vårt tankesätt handlar om att skapa något som känns skräddarsytt för byggnaden och som ska kunna leva genom alla trender som kommer och går.

IMG_2288.JPG

I ett fint samarbete med Gotländska möbeltillverkaren G.A.D har jag tillsammans med dem tagit fram en ny version av deras bord Västergarn med en helt ny bänk som stämmer överens med bordet. Bordet gav vi en längd på 4 meter och en mörkbrun oljebets som gav hela möblemanget ett perfekt utseende och proportion till köket men också till hela min studio.

Både bordet och bänken går numera att måttbeställa efter personligt önskemål.

GAD_Daniella Witte 2019_table detail_LU.jpg
GAD_Daniella Witte 2019_bench LU.jpg

Hantverket i G.A.D ´s möbler är något alldeles speciellt. Så välgjort och fint i det finaste material som går att få tag på. Hållbart på riktigt!

Eftersom vi just nu hyr ut studion till SVT får jag vänta lite med att fotografera fler vinklar av studion. Men den som väntar på något gott……

/Daniella