Mål för 2020 | En bok skulle vara kul!

Vaknade alldeles för tidigt i dag. Det händer ganska ofta nuförtiden. Till skillnad då från när jag var som mest utmattad och kunde sova dygnet runt. Ser mina tidiga morgnar som ett gott friskhetstecken. Känns skönt men framförallt befriande.

Tänker mycket när jag ligger vaken i sängen och försöker somna om på hur jag vill landa in i mitt 2020. Vill inte sätta upp för många mål utan snarare vara öppen i ärlighet mot mig själv. Då brukar det som är rätt komma till en. Öppenhet och tillit är en god grej, både mot sig själv och andra.

En bok har jag länge gått tänkt på som ett litet drömprojekt. Det vill jag fortfarande men har inte tagit det längre än att bara bevara den idén i tanken. Skillnaden mot tidigare är att jag nu verkligen börja närma mig ett fint tema som jag tror på. Kanske bokgrejen ändå får vara målet med 2020 eller vad säger ni? Vilka typ av böcker inspireras ni av när det gäller inredning, eller vad saknar ni?

Daniella Witte Studio_kök_textilier_jul.jpeg

Målet att börja blogga igen har jag ju nu redan påbörjat. Den har jag insett är viktig för mig då jag tycker den fungerar som en motor. Nu med en lite djupare ton då jag inte tycker att det ytliga ger mig ett skit utan snarare bara dränerar. Att skapa vackra bilder är väl fint men jag måste känna en meningsfullhet och substans som på något sätt speglar en verklighet.

Daniella Witte Studio_kök_stilleben_jul.jpeg

Med det önskar jag jobbuppdrag som också är meningsfulla och som är något mer än att “bara” skapa snygga stylingar för att produkter ska sälja mer. -Men visst vill vi ändå se mer än så i framtiden. Genuina samarbeten i goda team önskar jag mig och då blir det ju också så himla bra på alla plan vilket per automatik syns utåt. Mitt designsamarbete med Lindform är ett mycket bra exempel på det men också Grythyttan stålmöbler som jag numera även är Creative Director för.

IMG_1637.png
Whitagram-Image.jpeg

I studion i dag dricks det kaffe och eldas i brasan. Alltid så rogivande att arbeta här. Samtidigt på andra sidan innergården färdigställs Studio no 2. som ska stå klar in början av det nya året. En mer öppen lokal med sju meter i takhöjd och som ska fungera som en yta att vara fri att göra vad som helst i. Det ska bli spännande att se hur vi och andra som hyr kommer använda våra fina lokaler under det nya året. En sak är säker iallafall och det är att det ska vara en plats för möten och inspiration. Känns så bra att bara skriva det! :)

Sen ska vi ju också bygga ett hus, jag och Fredrik, men det får jag skriva om i ett annat inlägg :) Hoppas i alla fall på att 2020 blir ett fint år med hälsan, kreativiteten och de goda energierna i fokus!

Nu ska jag bege mig till min kära syster och hennes lille bebis. Finns inget bättre att avsluta dagen med!

/Daniella