Den personliga färgpaletten | Bruna nyanser blev min

Att skapa sin egen personliga färgpalett är en av mina bästa tips till er som älskar inredning och som kämpar med att hålla den röda tråden tydlig. Genom paletten är det mycket lättare att skapa en personlig inredning som inte kan styras in i ett speciellt stilfack. Så tråkigt med dessa förutbestämda stilar tycker jag och ju sååå mycket roligare med något eget. Mycket tjat om den personliga stilen genom åren men den är ju bara så mycket mer intressant, inte sant!

Min färgpalett har många bruna nyanser. Allt ifrån ljus beige till grönbrun och mörk chokladbrun. Att jobba med inredning i mjuka närliggande nyanser skapar en skön enkelhet i den miljö vi lever i och det blir då inte heller så himla jobbigt för öga…

Min färgpalett har många bruna nyanser. Allt ifrån ljus beige till grönbrun och mörk chokladbrun. Att jobba med inredning i mjuka närliggande nyanser skapar en skön enkelhet i den miljö vi lever i och det blir då inte heller så himla jobbigt för ögat om tex en kudde ligger på fel ställe, vilket det däremot kan upplevas som när man inrett med mycket kontraster…… Det här är bara några små exempel men något jag kommer prata mycket om i mina föreläsningar som jag planerar att göra under 2020.

Min inspiration till färgnyanser är alla gånger naturens egna. Mina bilder som denna är en sådan där som vägleder mig till vilka färger jag trivs med och som jag även vill omge mig med i mitt eget hem.

Min inspiration till färgnyanser är alla gånger naturens egna. Mina bilder som denna är en sådan där som vägleder mig till vilka färger jag trivs med och som jag även vill omge mig med i mitt eget hem.

På matbordet i rökt ek går alla detaljer ton i ton med varandra. De mjuka kontrasterna sker i formerna och de olika materialens strukturer och känsla. Och med det här tänket kan man jobba vidare i både soffan, sängen eller i köket osv. Roligare är d…

På matbordet i rökt ek går alla detaljer ton i ton med varandra. De mjuka kontrasterna sker i formerna och de olika materialens strukturer och känsla. Och med det här tänket kan man jobba vidare i både soffan, sängen eller i köket osv. Roligare är det dessutom när man går på loppisar eller auktioner med sin vägledande färgpalett i bakfickan.

En personlig färgpalett är grejen alltså!!🙌🏼
/D