Köket | Rummet jag avgudar!

Det rum jag verkligen kan avguda mest i ett hem är köket. Detta otroliga rum som vänligen ger potential till så mycket kreativitet och sociala sammanhang.

Både tidsenliga och moderna utföranden av kök inspirerar mig men när det kommer till genuina träkök av stilrent modernt slag får det mig att smälta jag lite extra….

Vi är en klick i branschen som nu verkligen går tillbaka till det lokala, hållbara hantverket och sneglar därmed lite extra på finsnickeri som Tre Sekel….

Matti Carlson står bakom designen av detta otroliga kök och som Tre Selel varsamt förverkligat. Köket är uppbyggt i hans privata hem, som han delar med sin fru, den beundransvärda ( och just nu avgående chefredaktören för Residence) Hanna Nova Beatr…

Matti Carlson står bakom designen av detta otroliga kök och som Tre Selel varsamt förverkligat. Köket är uppbyggt i hans privata hem, som han delar med sin fru, den beundransvärda ( och just nu avgående chefredaktören för Residence) Hanna Nova Beatrice.

Fler bilder av deras nya kök hittar ni i senaste utgåvan av My Residence, men också i senaste numret av Residence magazine. Missa inte!

IMG_2896.jpeg
IMG_2899.jpeg

Finsnickeriet (av b.l.a köksinredningar) Tre Sekel gör sig hörda på flera fronter den här veckan. Här också i det väldigt fina samarbetet med Artilleriet.

IMG_2900.jpeg
IMG_2903.jpeg
IMG_2901.jpeg

Bilderna säger allt känner jag, och jag kan inte annat än medge att det är likt det kök som det i min drömvärld ser ut….

… vill dock tillägga att ett befintligt och funktionellt kök inte alls behöver rivas ut utan kan på ett utmärkt sätt istället förädlas av exempelvis omkackering, en specialbyggd massiv köksö i brytande trämaterial, eller kanske ett hyllsystem för att lyftas till något mer personligt.

Så fina samarbeten som dessa är, -är också 100 gånger värda att lyfta.

/Daniella