Morgonyoga & reflektionerna som kom!

Att ta hand om kroppen och det mentala jaget är A & O för mig | När jag kör mitt morgonyoga-pass är det främst för att skanna av kroppen och hjärnans balans men också ge utrymme för att lyssna inåt. Det finns alltid något som medvetandet vill få sagt.

I dag gick mina reflektioner återigen till hur hälsa, mat, mode och inredning går samman allt mer. Medvetenheten i hur jag konsumerar skapar eftertanke i allt från hur jag vill klä mig bekvämt och hållbart till hur mitt hem ska inredas för återhämtn…

I dag gick mina reflektioner återigen till hur hälsa, mat, mode och inredning går samman allt mer. Medvetenheten i hur jag konsumerar skapar eftertanke i allt från hur jag vill klä mig bekvämt och hållbart till hur mitt hem ska inredas för återhämtning och lugn. Jag fördjupar mig i detta tankesätt allt mer och senare i vår kommer jag också föreläsa om mitt sätt att arbeta med dessa delar. Nu är det bestämt och det känns så rätt!

Yogabild_ljus och tofflor_Daniella Witte.jpg
Här ute i Studion kan jag göra alla delar som jag vill att min tro och mitt arbetssätt ska innehålla. I dag tände jag ett ljus och klädde mig i det skönaste yogaplagget jag någonsin burit. Likaså den ekologiska yogamattan är så himla perfekt på alla…

Här ute i Studion kan jag göra alla delar som jag vill att min tro och mitt arbetssätt ska innehålla. I dag tände jag ett ljus och klädde mig i det skönaste yogaplagget jag någonsin burit. Likaså den ekologiska yogamattan är så himla perfekt på alla vis. Skönt när man känner sig så nöjd med det man har. Behöver liksom inget mer nu!

Yogabild_sv_Daniella Witte.jpg

Genom andningarna kommer fokuset så klart hur kroppen mår just i dag. Och det är efter yogan som mina tydliga intentioner kommer….
…..Vill bara inspirera med inredningar som är skapta för välbefinnandet och skriva mer djupgående om det, samtidigt som att jag brinner för att bjuda in mina följare till dagar som bara andas allt detta…..

I dag ska jag ha ett spännande planeringsmöte med den här fantastiska tjejen. Snart kan jag berätta för er vad vi har på gång.

Njut av måndagen! /D