Vägen till en ny början!

Ljuvliga ni! Hej!

Hur mår ni?

Jag landar in här vid tangentbordet efter en riktigt varm och fin jul uppe vid sjön med familjen. Som många andra denna jul var det några som föll bort pga sjukdom men de hade haft det bra i sin vrå ändå vilket kändes fint.

Inför det nya året samlar jag ihop det som kommit till mig som starkast under 2022. Ni som följer mig vet att jag är i en transformation sedan ett tag och den fortsätter in i ett mer blommande stadie under nästa år. Min utbildning till samtalsterapeut med grund i integrativ psykologi / Psykosyntes fortsätter och efter jul kommer jag och mina fantastiska kursvänner börja ta emot träningsklienter. Detta längtar jag väldigt mycket till!

Utöver utbildningen har jag och min vän och kollega Christian under den senare delen av hösten påbörjat uppstarten av Mod_er. Ett fantastiskt fint koncept som skapar fina vibrationer och som på ett modernt och naturligt sätt kommer fånga flera dimensioner av den spirituella världen. Väldigt snart kommer vi presentera Mod_er mer ingående här. Hoppas ni hänger med!

Jag har också fått till mig upprepade gånger att jag ska fånga upp och utveckla min fotografering. Detta känner jag starkt för!

Trots en skakande kollektiv yttre värld, är jag i dag förankrad både i jorden och med universum (tack vare mitt inre arbete) vilket gör flödet väldigt klart och hjälper min intuition att vara skarp. Den visar mig vägen i tillit till att det som sker gör det med ett högre syfte. Att stå i sin egen kraft för att kunna utföra det som är menat för just mig. Vi alla sitter med en unik inre potential och själssyfte som bara vill komma fram genom alla lager och skal som vi lagt på oss. Det är dessa skal jag vill hjälpa människor att våga bejaka och skala av genom den integrativt holistiska terapimetod som kommer erbjudas er när jag är klar med min utbildning.

Är du intresserad av att medverka som träningsklient går det jättebra att maila mig till info@daniellawitte.se så ger jag dig ett formulär som du fyller i innan den skickas vidare till Humanova.

Kostnaden för ett terapisamtal kommer endast vara 300 kr / session under övningsperioden. Jag kommer erbjuda både samtal som är fysisk men också digitalt. Är du bekant med mig så kan du anmäla dig till mig men kommer få gå i samtal hos någon av mina fantastiska utbildningskollegor. Allt för att göra kanalen så ren som möjligt.

Så här ser det ofta ut när jag skapar mig en meditationsstund för mig själv. Jag gör det till en ritual med ljus, kristaller och högfrekvent musik. I meditation når jag total stillhet med fokus på mina chakra och min andning.

Hur har jag då kommit till den här totala förändringen?

Jo, från början en rejäl utbrändhet med en följd av en massa bakslag eftersom jag inte lyssnade inåt utan mer på andras förväntningar. Polletten trillade slutligen ner och jag fick ett uppvaknande som gav mig en enorm inre kraft till processen. En urkraft som är svår att sätta ord på men den fick mig att se allt från ett högre och ljusare perspektiv. Det har varit en investering av mycket tid och ett jäkla mod till att möta mig själv men också min omgivning i en total förändring. Att våga vara sann och gränssättande för det som inte längre vibrerade med min energi, men samtidigt tillåtande för det som pockade på och nu ville träda in i mitt liv. Spiritualiteten var en del av det.

Jag har genom Psykosyntesens modell bearbeteat gamla trauman och oläkta sår som under min barndom skapade delpersonligheter i mig själv för att överleva det jobbiga som var då, men som sedan inte gynnat mig i vuxen ålder. Delpersonligheter som när jag vara barn gjorde stor nytta och räddade mig men som snarare hindrat och begränsat mig i vuxen ålder. -Ja, riktiga energislukare det där :) De mest högljudda av dessa delpersonligheter har jag genom terapi och utbildning lyckats avidentifiera och kan numera acceptera / observera utan att gå in i de och låta de dominera. Jag har också jobbat mycket med kärleksfulla gränssättningar för mig själv, min Vilja och genom den upptäckt vilka kvaliteter jag besitter som autentiskt verkligen är mina.

Mycket av arbetet har gjorts med grunden i meditation och där har jag fått tydlig inre vägledning. Är så enormt tacksam för min resa hittills och jag känner dagligen en enorm inre kärlek.

I det som jag skulle vilja kalla en livsförändrande process har jag också medvetet slutat titta och lyssna på nyheter eftersom jag velat vara helt fri från yttre påverkan i mitt inre arbete. Jag har velat hålla mig i höga ljusa energifrekvenser, som inneburit den kärleksfulla kontakten med familjen, de närmsta vännerna, naturen, sann kärlek, stillhet, kreativitet och frid. Att hålla sig borta från nyhetsflödet ett tag är något jag verkligen kan rekommendera er att göra om ni på ett rent och sant sätt vill leta er in till ert autentiska jag. Det som är värt att veta får vi ändå reda på och känna medkänsla till, men inte gå in i rent energimässigt. Att känna empati är en helt annan sak än att gå in i sympati.

Nu snart ett år utan nyheter kan jag tänka mig titta och lyssna då och då efterasom jag vet att jag inte kommer gå in och påverkas eller skrämmas då jag är så grundad i mig själv. Jag vet i dag också att det finns ett högre syfte med det som nu händer både i nära relationer och i världen eftersom planeten är i stort behov av förändring för att en ljusare framtid ska vara möjlig. Osanningar behöver komma upp till ytan och rensas ut, vilket under processen såklart skapar turbulens.

Hjärtat öppnas garanterat när vi omger oss av djur natur och barn. Energier som är höga och rena infinner sig därför som en smäck när jag är ute i naturen med Doris. Världens bästa.

Det här är vägen till en ny början. Hoppas ni hänger med!

YOU WILL ALWAYS WIN WHEN YOU MOVE

WITH LOVE, CLEAN & GENUINE INTENTIONS, ALWAYS!

Kram D