Förtjusande stämning med betong

Betongväggar sluter här om en stilfull industriell inredning på ett väldigt förtjusande vis. Stilrena, raka linjer möter råa och lite grövre detaljer i perfekt kontrast mot varandra. Det här hemmet fascinerar och väcker nyfikenheten i mig .....

Väggarnas utgör en monokrom bas som ger ett magsikt lugn. Varma detaljer i trä och väl utvalda belysningar ger dem kalla materialen mjukhet och elegans.

Foto | Lorenzo Pennati

-Ja, den här veckan har jag bjudit på flera internationella inspirationer och det är faktiskt ingen slump. Jag känner mig oerhört nyfiken på världen och det som skapas utanför vår lilla inredningsvärld här hemma i sverige. Det jag fastnar för tar jag med mig hem och sammanför med det vi är så duktiga på här. De skandinaviska linjerna i fina proportioner.

/D