I senaste Runners world

Ni kanske har lagt märke till i mitt Instagram-flöde att jag på min fritid gärna är ute och springer. I senaste utgåvan av Runners World är jag med som månadens profil och hela intervjun kan ni just nu läsa i magasinet. Lite kul är det allt att dem snappat upp mig där :)

Daniella Witte_portratt_runnersworld_2_sv

Foto | Fredrik Witte

Mitt mål med löpningen är i första hand för att må bra i kropp och knopp. Jag vill inte att min träning ska vara anknutet till prestation eftersom jag har tillräckligt av den varan i mitt jobb. När jag är ute på mina rundor frigörs stress samtidigt som mina kreativa sidor öppnas upp för nya idéer och intryck. Att löpträna har helt enkelt bara en själsligt positiv inverkan på mig.

Jag har aldrig sprungit ett lopp men den 7:e Maj ska jag faktiskt springa loppet Run Stockholm. Ett lopp som är på 5 eller 10 km och som tar en runt i några av Stockholms absolut vackraste miljöer.

Jag har fått äran att vara den "kreativa inspiratören" för hela loppet. Starten går från Kungsträdgården där jag kommer ha mitt eget tält för #TEAMWITTE . Om ni vill springa med mig och dessutom bl.a. få grym professionell pepp och tips innan start ska ni anmäla er till loppet och uppge koden #TEAMWITTE.

Kom igen nu och spring med mig!!

Kram D