NYHET!! | Gästbloggare: Det handlar om detaljerna

Det är med glädje jag i dag får presentera min första gästbloggare i "Veckans stilleben". Kommer från nu, med jämna mellanrum, lyfta fram olika personligheter inom inredningsvärlden genom att låta dem fritt spegla sin stil och sitt utvalda budskap i ett personligt stilleben. I dag välkomnar jag varmt Norska Inredningsstylisten Per Olav Sølvberg som valt att lägga fokus på den viktiga betydelsen av detaljerna:

PerOlavStylist6.Daniella Witte blogPerOlavStyling3_Daniella Witte blogFoto & Styling | Per Olav Sølvberg

"Det hele handler om detaljene. Detaljer i harmoni skaper ro. På samme som alle oss mennesker har vår egen historie, så har hver detalj sin unike historie. Medisinflaskene har kanskje inneholdt livsviktig medisin. Alle historiene, skratten, tårene som bestikket har hørt gjennom generasjoner. Den japanske trekoppen har blitt til av en håndtverker på et verksted i Japan.

PerOlavStylist11.Daniella Witte blogFoto & Styling | Per Olav Sølvberg

De rustne spikrene som aldrig har blitt brukt, og blomsterløken som har vokst og blitt stor men enda ikke sprunget ut. Oljelampen som har lyst opp en stue i skogholtet. Alle detaljene har sin unike historie, men passer perfekt sammen i mitt lille Still Life."

/ Per Olav

 

Ps. Missa inte att följa Per Olav på Instagram. Han bjuder dagligen på massor av fin inspiration för er som gillar inredning och vackra miljöer. Ds.