Syrener & det själsliga arbetet till att totalt vara i nuet!

Tack till er som delade mer er så fint i det här inlägget!

Att ta hand om sig själv och få ut det sanna ur livet genom att vara här och nu och fokusera på det riktiga nuet. Inte tänka på det förflutna och inte tänka framtid utan bara vara här just nu.....

.... av ren lust gå ut för att känna och ta emot trädgårdens explosion och fokusera på det magiska som händer där. En total närvaro i att klippa de finaste exemplaren kvistar av den stora busken syrener för att sedan placera dem en generös bukett i …

.... av ren lust gå ut för att känna och ta emot trädgårdens explosion och fokusera på det magiska som händer där. En total närvaro i att klippa de finaste exemplaren kvistar av den stora busken syrener för att sedan placera dem en generös bukett i den jag tycker är den finaste vasen, mitt i rummet så att den kan sprida sin doft och sin skönhet på bästa sätt.

Syrener_Daniella Witte.jpg
1 Syrener 2018.jpg

Hela händelseförloppet från den spontana stunden i trädgården och in i vardagsrummet skedde utan någon förutbestämd plan eller resultatinriktning, Det skedde bara i total fokus på görandet och med ögat för vad bara jag på riktigt tyckte var vackert.  Det visuella slutresultatet visade sig ändå bli lyckat utan en massa onödiga och energikrävande tankar innan jag gjorde det.

Detta var ett enkelt exempel men precis på det sättet jag beskrivit jobbar jag med mig själv just nu. Det för att minska oro, prestationsångest och de höga kraven på mig själv att ständigt vara tillmötesgående. Det som en längre tid bara har tömt mig på energi. Genom detta kommer sakta men säkert mitt glada, sanna jag fram och kraften att känna en genuin glädje för livet och skapandet.

Det ger resultat! 

 

 /D